La ciutat de Barcelona i els seus voltants, constitueixen el marc perfecte per practicar esport i al mateix temps descobrir una ciutat amb un enorme valor històric, cultural, gastronòmic, paisatgístic i turístic.

Mitjançant el programa BARCELONA EXPERIENCE, SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY ofereix l’oportunitat de gaudir, durant tot l’any, d’uns dies d’entrenaments de futbol dirigits per entrenadors altament qualificats, i de partits amistosos contra equips locals. Tot això en les millors instal·lacions esportives per a la pràctica del futbol.

Els participants estaran allotjats en un hotel / residència situat a l’àrea de Barcelona, ​​que garanteixi la màxima seguretat i la satisfacció total tant dels jugadors com dels seus familiars.

BARCELONA EXPERIENCE està dissenyat per atraure grups de joves de totes les edats organitzats a través de clubs, associacions esportives, empreses, organismes, etc. que desitgen un servei professional i de què poden beneficiar tant els esportistes com els seus acompanyants.