SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY té una llarga experiència en la formació de jugadors joves de diferents països i pot actuar en qualsevol moment com a trampolí per tenir una oportunitat en el món del futbol professional, gràcies a la seva xarxa de contactes, sense descuidar l’educació dels joves atletes i els seus valors acadèmics.

El programa SOCCER BARCELONA RESIDENCIAL PROGRAM està dirigit a jugadors joves de tot el món que vulguin millorar el seu rendiment en el futbol, puguin viure-ho en un club de la zona de Barcelona, per un període de temps limitat (d’1 a 10 mesos).

El jugador podrà entrenar de manera contínua amb un equip format per altres joves de la seva edat i d’un nivell igual o superior al seu (com a jugador provinent de fora del país, no podrà participar en les competicions oficials sota la regulació de la Real Federació Espanyola de Futbol, ​​però podrà participar en partits amistosos).

Hi ha la possibilitat de realitzar sessions de formació privada (entrenament “1 by 1”) amb un entrenador particular de SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY (opcional), que consisteix en lliçons de tecnificació, en què s’exploren els principals gestos tècnics existents en el futbol a través de la realització d’una bateria d’exercicis, que també incorporen aspectes tàctics, físics i emocionals.

Durant la celebració d’aquest programa, el jugador estarà ubicat en una residència d’estudiants, en un apartament o a la llar d’una família d’acollida local. El jugador que s’inscrigui en aquest programa per un període de 6 mesos o més, haurà d’estar inscrit en algun centre educatiu prop de la seva residència i assistir regularment a les classes i altres activitats programades per aquest centre. A més, hi ha la possibilitat de classes particulars en català i / o castellà.