TEAM HOSPITALITY consisteix a organitzar estades esportives per a equips de futbol professionals i / o aficionats durant la pretemporada o en qualsevol època de l’any, en unes instal·lacions esportives òptimes per a la pràctica del futbol, ​​amb el objectiu de preparar-se per competir al màxim nivell.

SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY s’encarrega del correcte desenvolupament de l’esdeveniment, des que l’expedició arriba al aeroport fins al dia del seu retorn, un cop finalitzat el programa.
Això inclou l’allotjament, les dietes, les instal·lacions esportives, el transport intern, l’organització de partits amistosos davant equips locals del mateix nivell, els àrbitres, etc.

També hi ha la possibilitat d’obtenir entrades per a presenciar en directe un partit de la Lliga (sempre que hi hagi disponibilitat), així com de realitzar visites guiades per la ciutat de Barcelona i altres activitats de temps lliure.
Els participants tenen la possibilitat de realitzar sessions d’entrenament teòriques i pràctiques amb els tècnics i el mètode de treball de SOCCER BARCELONA YOUTH ACADEMY.