SOCCER BARCELONA PSYCHOLOGY AND COACHING és un programa d’entrenament de les emocions, mitjançant el treball psicològic i motivacional, coaching, per poder ajudar i acompanyar a l’esportista, sigui de l’esport que sigui. Cada esport i cada persona té unes necessitats concretes, des de SOCCER BARCELONA volem ajudar a que les seves necessitats i desitjos estiguin més a prop de fer-se realitat.

Aquest programa està dirigit tan a joves esportistes com a esportistes d’alt rendiment, així com a entrenadors, directors esportius, etc.. Sabem que l’esportista té unes creences i motivacions que necessiten, en certs casos, ser potenciades i, moltes vegades, no trobem o no sabem com fer-ho. És per això que et volem ajudar i acompanyar a l’esportista en el seu camí, que només ell/a decidirà quina direcció vols agafar.

Psicòlegs/gues de SOCCER BARCELONA et proporcionaran tècniques, estratègies i tàctiques perquè es pugui trobar la solució i o potenciar les habilitats emocionals per poder trobar un millor rendiments. No simplement en l’àmbit esportiu, també en l’etapa acadèmica.

El programa de COACHING és en col·laboració amb l’empresa de coaching esportiu i empresarial, ALTER EGO (http://www.alteregoteams.com/), amb el següents programes:

YOUTH: Per a esportistes en edat infantil, pre-adolescent i adolescent.

AMATEUR: Majors d’edat que volen millorar el seu rendiment.

ELIT: Per a esportistes professionals i/o semiprofessionals.